Bahati vozači uzrokovali štetu veću od 900.000 dinara

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda, od toga 6 nezgoda sa povređenim licima i 2 nezgode sa materijalnom štetom. U ovim saobraćajnim nezgodama 4 lica su teže povređena, a 6 lica je zadobilo lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 905.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza – jedna, nepropisne radnje vozilom – četiri, nedržanja vozila uz desnu ivicu kolovoza – jedna, prolazak na znak crvenog svetla – jedna i propuštanja dužnog nadzora nad domaćom životinjom – jedna.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 22 učesnika u saobraćaju i izdato je 118 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača, od toga, 4 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 8 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola. Takođe, iz saobraćaja su isključena 4 vozila, od toga, 3 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga