Odbio da se podvrgne alkotestu, pa zadržan u pritvoru

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 2 saobraćajne nezgode, sa povređenim licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama 4 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 120.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neustupanja prvenstva prolaza.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 15 učesnika u saobraćaju i izdato je 145 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od toga, 3 vozača – ostala isključenja, 1 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 9 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 5 vozača zadržano u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu, a 1 vozač je zadržan jer je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 4 vozila, od toga, 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 2 vozila zbog tehničke neispravnosti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga