Pravila korišćenja

Dobro došli na portal rtvsantos.com. Korišćenjem bilo kog dela rtvsantos.com portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala rtvsantos.com, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo portala rtvsantos.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
 
Lična, autorska i druga prava
 
Sadržaj objavljen na rtvsantos.com portalu se ne sme reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka rtvsantos.com portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta rtvsantos.com portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu rtvsantos.com povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti razmotren u najkraćem mogućem roku a sporni sadržaj biće uklonjen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
 
Linkovi na druge web stranice i oglašivači
 
Portal rtvsantos.com objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala rtvsantos.com koristite na vlastitu odgovornost i rtvsantos.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Portal rtvsantos.com se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih internet stranica koje kreiraju treća lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal rtvsantos.com nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim inernet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama koje kreiraju treća lica.
 
Portal rtvsantos.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na rtvsantos.com portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu rtvsantos.com i izvan rtvsantos.com portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te rtvsantos.com portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.
 
Pristup rtvsantos.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.
 
Uputstvo pre pisanja komentara
 
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici rtvsantos.com portala.
 
Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies
 
U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenja kolačića molim vas da pogledate našu Politiku pravatnosti.
 
Izmene uslova korišćenja
 
Portal rtvsantos.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama rtvsantos.com portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja portala rtvsantos.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.
 
Portal rtvsantos.com registrovan pod brojem IN000606 u APR-u u Registru medija sa sedištem na adresi Koče Kolarova 29, u Zrenjaninu 

Pretraga