Novi način parkiranja: „Jer im se može“

Podeli:

U jutarnjim časovima u ulici Žarka Zrenjanina  ispred određene drvare  organi reda su parkirali vozilo na nepropisan način pošto su sva mesta bila zauzeta. Sliku nam je poslala osoba koja želi da nam skrene pažnju na određene stvari u našem gradu.

IMG_20140505_093554

Parkiranjem na taj način su smanjili prolaz za sve građane koji su prolazili tom ulicom. Napisao nam je još i da su za to vreme kupovali potreban materijal za privatne svrhe i zadržali se mnogo duže nego što bi uopšte i trebali. Zapitao nas je da je kojim slučajem tako neko drugi parkirao da li bi dobio kaznu i da li bi mu vozilo odneo pauk. Sami procenite šta bi se desilo da  je situacija bila drugačija kao i da li bi njihov kolega zvao pauka da nosi njihovo vozilo.

IMG_20140505_093542

Zaključak poruke koju smo dobili jeste bio i da je u pitanju „novi način parkiranja, jer im se može“. Šaljite nam i dalje slike na koje mislite da je potrebno da se skrene pažnja u našem gradu, a mi ćemo ih svakako preneti ako to ima za cilj poboljšanje određenih stvari u našem gradu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga