JKP „Gradska toplana“- Od sledeće godine sekundarna instalacija u vlasništvu građana

Podeli:

JKP „Gradksa toplana“ ističe da se trenutno grejna sezona odvija bez problema i najavljuje da se toplotna energija emituje u skladu sa vremenskim uslovima. Melanija Lojpur, PR JKP „Gradska toplana“ navela je da će se tokom novogodišnjih i Božićnih praznika domovi Zrenjaninaca grejati, te da nema razloga za bilo kakvom birgom.

Govoreći o planovima ovog javnog preduzeća kao i novinama u poslovanju, Melanija Lojpur je istakla da će u idućoj grejnoj sezoni, odnosno sezoni 2022/2023 sekundarna instalacija preći u vlasništvo građana, te da će ovo preduzeće sa korisnicima potpisivati ugovore o održavanju pomenutih instalacija.

– U grejnoj sezoni 2022-2023 JKP „Gradska toplana“ će izlaziti na teren kod onih korisnika sa kojima ima potpisan ugovor o održavanju sekundarne instalacije, dok ćemo one koji ugovor nemaju, nažalost, morati da odbijemo. U toku 2022. godine ćemo pravovremeno obaveštavati sugrađane o ugovorima, šta oni konkretno znače, kao i o svim ostalim pitanjima koja se tiču našeg preduzeća i stanovnika Zrenjanina- rekla je Melanija Lojpur.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga