Stefan Milenković nakon dvadeset godina ponovo pred Zrenjanincima

Podeli:

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg tradicionalnog novogodišnjeg koncerta Zrenjaninske filharmonije na kojem će ove godine nastupiti čuveni srpski violinista Stefan Milenković. Na repertoaru će se, pored klasičnih kompozicija, naći i prikladan praznični program, najavljeno je na današnjoj konferenciji.

Stefan Milenković nije krio zadovoljstvo zbog nastupa sa Zrenjaninskom filharmonijom, a posebno je uzbuđen jer pune dve decenije nije nasutpao pred našim sugrađanima.

Direktor Zrenjaninske filharmonije, Roman Bugar, podelio je još jednu novost koja će posebno obradovati ljubitelje klasične muzike. Naime, zahvaljujući gradonačelniku Zrenjanina, Zrenjaninski kamerni orkestar će po prvi put imati koncertnu sezonu.

Božićni koncert Stefana Milenkovića i Zrenjaninske filharmonije održaće se 9. januara u Kulturnom centru Zrenjanin. Karte za ovaj muzički spektakl mogu se kupiti već od danas na biletarnici Kulturnog centra po ceni od 1000 dinara.


RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga