Doming je stigao u Zrenjanin!

Podeli:

Vodeća kompanija u oblasti instalacione opreme početkom meseca u Zrenjaninu je otvorila svoja vrata. Otvorena je profesionalna prodavnica opreme i materijala za grejanje, vodovod, kanalizaciju i klimatizaciju. Štedljivi i efikasni proizvodi koje ranije niste imali prilike da kupite u Zrenjaninu sada su na dohvat ruke.

U Domingu, na više od 400 kvadratnih metara prodajnog prostora u ponudi je preko 3000 artikala za stambene i poslovne objekte.

U ponudi je veliki izbor radijatora, cevi, pumpi, ventila, gasnih kotlova, toplotnih pumpi, sistema za pripremu pijeće vode is vi drugi prateći proizvodi koji se upotrebljavaju u savremenom projektovanju objekata.

Kvalitet proizvoda je zagarantovan, a obezbeđene su i garancije i servisi.

Osim prodajnog asortimana u Doming-u ćete dobiti i tehničku podršku koja će vam pružiti najbolje savete u izboru opreme i materijala.

Nova Doming prodavnica nalazi se na adresi Bulevar Veljka Vlahovića broj 68, u Zrenjaninu. Ispred objekta obezbeđen je i parking, tako da imate jednu brigu manje.

Radno vreme prodavnice je radnim danima od 08.00 – 16.00 i subotom od 08.00 – 14.00. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj 023/633-110

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga