UPOZORAVAMO, NOVA PREVARA U ZRENJANINU!

Podeli:

JKP „Vodovod i kanalizacija“ u toku jučerašnjeg dana dobilo je više poziva građana iz Mužljanske kolonije sa pitanjem da li su u obavezi da prime radnike koji u popodnevnim časovima proveravaju unutrašnje instalacije i zašto moraju da plate te usluge, a bilo je i sumnji da im je otuđena i imovina prilikom pregleda instalacija.


„JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštava korisnike da ne sprovodi akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija, da nisu u pitanju naši radnici, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba. Pozivamo građane da pomenute osobe ne primaju u svoje kuće i da, ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima, predstave se kao radnici našeg preduzeća i ponude im usluge, o tome obaveste MUP“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.
Ovo preduzeće je zaduženo za održavanje ulične vodovodne mreže i cevi do mernog uređaja korisnika, odnosno vodomera. JKP „Vodovod i kanalizacija“  ne vrši uslužno proveru niti radove na unutrašnjim instalacijama . Za kompletnu unutrašnju instalaciju, od vodomera pa na dalje, odgovorni su korisnici i oni brinu o njoj i za kontrolu i sanaciju istih angažuju ovlašćene firme.
„Eventualno, naši radnici mogu izvršiti proveru unutrašnjih instalacija u sklopu otklanjanja kvara na uličnoj vodovodnoj mreži.
Bitno je napomenuti da radnici našeg preduzeća ne dolaze kod korisnika bez poziva samih korisnika, a kada izlaze na teren to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin“, istaknuto je u saopštenju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga