„VAŠE ZDRAVLJE – NAŠA BRIGA “ – nova emisija na TV SANTOS

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

 

Živimo u vremenu kada je tempo jak, brzina – svakodnevnica, novi izazovi na dlanu, velika očekivanja, mnogo uloga u jednom danu, jaka želja da uspeš, pobediš. Znaš da si na dobrom putu. Imaš planove, dobre ideje,  želiš da napreduješ, usavršavaš se. Možeš i hoćeš.  Trudiš se da vodiš zdrav život u svom haosu, balansiraš, spavaš kad možeš i koliko stigneš. Dan ti počinje rano i završava se dosta kasno. Znaš da je bitno da budeš zdrav i da jedino tako možeš imati snage za sve.

Uz redovnu raznovrsnu ishranu, dosta vitamina, proteina, fizičke aktivnosti, važan je i odmor i zdrav san.

Boravak na svežem vazduhu je uvek dobra preporuka. Kratak predah daleko od svih u vidu produženih vikenda je nešto što će svakako prijati i tebi i tvojoj porodici. Provesti vreme u prirodi posmatrajući reku, šetajući kroz park, šumu, unosi mir i osećaj slobode. Trenuci koji će ti doneti mnogo energije i osloboditi stres. Bez internet konekcije, uz neku dobru knjigu i laganu muziku. Društvo možeš da izabereš sam i neko domaće vino, lagano, ne previše, ne prejako.

Kada napuniš  baterije, kreni dalje ali ne prebrzo i svakog dana uradi bar nešto za sebe. Zastani na trenutak i uživaj u toj prvoj kafi, odlušaj svoju omiljenu pesmu do kraja, nasmeši se i započni još jednu avanturu.

Za sve ono što te čeka, trebaće ti snaga i više energije. Zato su danas dostupni razni dodaci ishrani koji će ti olakšati svakodnevni život.

Kompanija Bioestile Srbija predstavlja i proizvode koji će doprineti poboljšanju i održavanju zdravlja i zdravog kvaliteta života modernog čoveka. Reč je o prirodnim proizvodima visokog kvaliteta koji su proizvedeni u Sloveniji i odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Uvek kada je moguće, koriste se organski sastojci, dobijeni iz prirode.

Proizvodi su namenjeni

  • čišćenju tela,
  • jačanju imunološkog sistema,
  • mišićno-skeletnog sistema,
  • kardiovaskularnog sistema,
  • Za digestivni trakt
  • Za nervni sistem
  • Za mladalački izgled

Proizvodi kompanije Biostile ističu se po visokom kvalitetu sastojaka, zahtevnijim sastavima i celovitom pristupu u procesu proizvodnje. Naglasak je na mešavini aktivnih sastojaka sa dokazanim sinergetskim efektima.

Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namenjen za efikasnije rešavanje metaboličkog sindroma koji je rezultat dugogodišnje aktivne saradnje.

Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji.

Koji proizvodi su baš za tebe i šta je to što će doprineti boljem osećaju i unaprediti tvoje zdravlje, gledaj svakog dana na TV SANTOS od 9h i 18h.

Emisija kompanije Biostile „Vaše zdravlje – naša briga“ predstavlja sve proizvode koji će ti pružiti više snage, energije, jače mišiće i snažnije srce.

Tokom trajanja emisije, očekuju te specijalni popusti i mnoge pogodnosti.

Više o proizvodima kompanije Biostile www.biostile.rs

0800 600 700

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Install
×

Pretraga