Pravi poklon za nju ili njega

Podeli:

Tragate za originalnim poklonom koji pored vrednosti, nosi dozu glamura, elegancije, energije i mnogo ljubavi. Poklon koji će vaša voljena osoba rado nositi svuda sa sobom.

Sat je uvek odličan izbor za ljude koji su tačni, odgovorni, vole preciznost, dobro su organizovani, poslovno ali i privatno, imaju mnogo obaveza, puno rade ali sve postižu, balansiraju i idu u korak sa vremenom. Brinu o sebi, o tome kako se osećaju, izgledaju. Granica između privatnog i poslovnog je jasna. U poslu su angažovani na važnim projektima , timski su igrači ili lideri, vreme za njih zaista znači novac ali i poštovanje , uvažavanje, pridržavanje pravila, propisa, rokova i negovanje onih pravih vrednosti čoveka.

Originalni nakit može biti savršen izbor za dame koje vole jednostavnost, da budu drugačije, koje nose određenu dozu senzualnosti u sebi, harizmu, i odišu elegancijom sa okvirima mističnosti. Nešto što će ona nositi i samo ona znati pravo značenje. Takvi pokloni nose puno emocija i nose se blizu srca, idu nekako uvek uz vas i sa vama – gde god da ste. Onda osećate blizinu ljudi koje volite čak i kada su daleko.

T group satovi i nakit je mesto koje preporučujemo da posetite i odaberete originalan poklon za one koje volite.

Čekaju vas modni satovi i nakit Ice-Watch, Miss Sixty, 2Jewels, Doxa, Maserati, Galliano, Mark Maddox, Viceroy, Cover, U.S. Polo Assn, TW Steel, Pepe Jeans, Morellato. T Group Co. je jedan od vodećih distributera klasičnih i modnih satova, nakita i aksesoara u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

T group satovi i nakit se nalaze i u Zrenjaninu u Big shopping centru.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga