Nova havarija u Pančevačkoj ulici

Podeli:

U blizini jučerašnje uspešno sanirane havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove. Trenutno je bez vode nekoliko ulica, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.
U blizini mesta kvara jučerašnje uspešno sanirane havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove.

Cev magistralnog voda je većeg obima sa velikim pritiskom vode koja protiče kroz istu, pa je čest slučaj da nakon sanacije kvara i puštanja vode punog pritiska u narednih 48 časova dođe do nove havarije u neposrednoj blizini mesta prethodnog kvara, što se sada i dogodilo.

Trenutno su bez vode Pančevačka i ulica Petra Drapšina, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su na terenu i rade na sanaciji havarije.

Zbog specifičnosti otklanjanja kvara na cevima magistralnog voda i činjenice da je kvar većeg obima nezahvalno je davati procene o vremenu završetka radova na njegovoj sanaciji. Trenutne procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do kasnih popodnevnih časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji su trenutno bez vode ili imaju smanjeni pritisak vode u mreži na strpljenju i razumevanju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga