Kako da obradujete njega?

Podeli:

Bliži se onaj vaš datum kada obeležavate godišnjicu i tragate za nekim originalnim poklonom koji će biti baš nešto drugačije od svega do sada. Nešto što će ga očarati na prvi pogled i što će rado nositi svuda sa sobom. Da se fino uklapa u njegov outfit, da bude nešto praktično i korisno.

Predlog je novi Revival model satova

   
Mapa sveta predstavlja vernu reprodukciju originalnog brojčanika mape sveta 1969.god. sa jedinstvenim retro dizajnom i modernim specifikacijama i karakteristikama.   
Plavi gradacijski brojčanik odražava Zemlju kao nebesko telo u univerzumu i lepotu i dubinu mora a posebno je obrađen da izgleda sferično zbog efekta sočiva.   
Unutrašnji krug za prikaz 24-časovnog vremena se rotira i namešta pomoću krunice na položaju 4h na kućištu. Veoma zanimljiv dizajn koji ga definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

Novi Revival sat pronaćićete u prodavnici satova i nakita – T group u Big Tržnom centru u Zrenjaninu

Tamo vas čekaju i modni satovi ali i nakit: Ice-Watch, Miss Sixty, 2Jewels, Doxa, Maserati, Galliano, Mark Maddox, Viceroy, Cover, U.S. Polo Assn, TW Steel, Pepe Jeans, Morellato. T Group Co. je jedan od vodećih distributera klasičnih i modnih satova, nakita i aksesoara u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga