Oplemenite prostor detaljima i unesite toplinu u svoj dom

Podeli:

Bliži se onaj period godine, kada više vremena provodite unutra i u svojim toplim domovima. Septembar i oktobar su meseci kada obično sređujete svoj privatan ili poslovan prostor i pripremate ga za te hladne dane, kada ćete posle posla uživati u omiljenoj kafi u svom kutku ili okupiti mali krug odabranih ljudi, skuvati neko dobro vino i prepustiti se tim dragocenim trenucima. Važan je onaj osećaj pripadanja, i da je baš tu vaša baza i da je vaša kuća zapravo vaš dom. Tu se osećate svoji, kompletni, voljeni i srećni.

Možda planirate da promenite po koji komad nameštaja, ubacite novu komodu, sofu, policu za knjige i pozabavite se detaljima, sitnicama, koje će dati pečat i autentičnost vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Preporučujemo Salon Bela breza koji ima izuzetan izbor kućnog dekora, gde možete pronaći unikatne predmete koji nekako karakterišu baš vas. Prošetajte se do home dekor salona Bela breza koji se nalazi na adresi Koče Kolarova 37 i probudite kreativnost u sebi, sredite prostor neka bude baš po vašoj meri.

Pored dekorativnih predmeta, u salonu Bela breza obavezno pogledajte i veliki izbor tapaciranog nameštaja ali i nameštaja od pločastog materijala koji je sada na popustu čak 20%.

Kada je reč o kuhinjama, u ponudi su već gotova rešenja dizajnirana tako da vam pruže lakoću, jednostavnost i maksimalnu funkcionalnost ali i dalje prednost imaju kuhinje po meri koje će pokriti svaki slobodan santimetar vašeg prostora. U salonu Bela breza uz kupljenu kuhinju dobijate i besplatan 3d prikaz i montažu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga