54. Međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA i Sajam ekologije od 28. septembra do 2. oktobra na Novosadskom sajmu

Podeli:

Međunarodni sajam lova i ribolova će u pet sajamskih dana okupiti sve značajnije predstavnike, uvoznike i brendove osnovne i prateće opreme za sportski lov i ribolov, boravak u prirodi, sport i rekreaciju. Centralni segment Sajma, biće Izlagački paviljon trofeja lovne faune Srbije na površini od 450 m2, koju čini postavka trofeja krupne divljači, predatora i krupnih zveri Srbije. Izložba je prošle godine bila postavljena na Svetskoj izložbi trofeja u Budimpešti, a prema zvaničnim podacima domaćina, štand Republike Srbije videlo je 616.000 posetilaca!

Osnovna tema Sajma ekologije biće podizanje svesti posetilaca o primarnoj selekciji otpada.

Za posetioce sa kupljenim ulaznicama Novosadski sajam je u saradnji sa izlagačima, organizovao Poklon-igru. Među darodavcima u Poklon-igri, za sada su: Capriolo Hunting, DDA Canona, Peloponez Lovačka Oprema, TopGun Požarevac, Snajper i Stepski Soko Lovačka Municija.

Radno vreme Novosadskog sajma je od 10 do 19 časova. Ulaznice za kolektivne posete (najmanje 15 osoba), kao i one za kolektivne posete đaka i studenata, penzionere i decu od 7 do 12 godina koštaju 300 dinara. Za kolektivne posete neophodno je dostaviti najavu sa brojem posetilaca – na memorandumu udruženja, zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga