Grad Zrenjanin na festivalu “Srbija u ritmu Evrope”

Podeli:

Gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura i izvršni direktor programa “Srbija u ritmu Evrope” David Makević potpisali su Ugovor o saradnji na osnovu koga će deca i omladina grada Zrenjanina do 21 godine imati priliku da predstave svoj grad i Kraljevinu Španiju na Prvoj Srpskoj Televiziji u okviru televizijskog programa “Srbija u ritmu Evrope”.

U 2022. godini imaćemo priliku da na Prvoj televiziji uživamo u talentima dece i omladine grada Zrenjanina u grupi od 25 gradova i opština Republike Srbije koji će predstavljati ambasade zemalja Evrope, Evropske unije, Izraela i Australije.

Organizator projektno televizijskih aktivnosti realizuje program „Srbija u ritmu Evrope“ za decu i omladinu gradova i opština koja se uključuju u realizaciju ovog televizijskog programa, osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, u kome učestvuju televizijski timovi iz 24 grada i opštine Republike Srbije a za koje je obezbeđena besplatna obuka u vidu: scenskog, televizijskog i pevačkog predstavljanja zemlje koju televizijski program dodeli gradu potpisniku.

Deca i omladina grada se pripremaju da učestvuju i predstave svoj grad kao i zemlju Evrope koja im bude dodeljena od strane organizacije televizijskog programa “Srbija u ritmu Evrope”, na finalnom televizijskom prenosu svih gradova i opština a u gradu pobedniku za prethodnu, 2021. godinu, uz direktan televizijiski prenos na televiziji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga