Dočekajte Deda Mraza u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“

Podeli:

NP „Toša Jovanović“ organizuje i ove godinenovogodišnju predstavu na radost dece i njihovih roditelja –KUDA IDU STARE GODINE, u režiji L. Ivanović.

Igranja su već počela 18. decembra, a zbog velikog interesovanja uveli smo još dva termina:
NEDELJA, 26. 12. u 18 časova i UTORAK, 28. 12. u 18 časova. NE PROPUSTITE NOVOGODIŠNJU PREDSTAVU, POZORIŠNOG DEDA MRAZA I UKRAŠENU JELKU.

Cena karata
Karte za novogodišnju predstavu po ceni od 200 din mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica) i sms na 0668660012.
Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+” imaju 50% popusta na cenu karata.

NAPOMENA:
Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave, zbog izbegavanja gužvi koje nisu u skladu sa epidemiološkim merama.
Pozorište zadržava pravo izmene repertoara, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136. Repertoar se takođe redovno ažurira i na Fejsbuk stranici Pozorišta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga