OBMANI POTROŠAČA DOŠAO KRAJ – INDUSTRIJA MESA MATIJEVIĆ!

 imm-logo-new

 OBMANI POTROŠAČA DOŠAO KRAJ- IM MATIJEVIĆ

 

Nakon nedelju dana kontinuiranih napada koji je započeo Mihajlo Čepi,bivši zaposleni Industrije mesa Matijević snimcima u kome je tendenciozno napadnuta kompanija, ceo slučaj je dobio epilog. Čepi je na društvene mreže postavio video u kome se izvinjava kompaniji Matijević  i bivšim kolegama.U snimku se navodi da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cela priča otišla dalje nego što je on planirao.

„Želeo bih da se izvinim prvenstveno radnicima Industrije mesa Matijević i porodici Matijević. Našao sam se u bezizlaznoj situaciji u koju sam doveden od strane konkurentskih kompanija, koje su me primorale da sve ovo uradim. Svakako nisam očekivao da će moja priča da poprimi ogromne razmene. Ljudski je grešiti, i ja se izvinjam, ne ljutite se na mene, na ovo sam bio primoran.“ – rekao je Čepi u u poslednjem objavljenom snimku.

Za 25 godina postojanja mesna industrija Matijević kao pre svega porodična firma strogo vodi računa o bezbednosti i kvalitetu svojih proizvoda i o svojim potrošačima. Kao tržišni lider nastaviće da posluje po evropskim standardima koje je potvrdila i vandredna veterinarska  inspekcija koja je bila inicirana ovim napadom na kompaniju.

 

 

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji RED, koja je ovlašćena za odnose s javnošću. Kontakt: Nevena Cvetić, mail: nevena.cvetic@redc.rs, tel: +381 65 933 9133

 

 

Foto:Matijević

 

Loading Facebook Comments ...

8 Comments

  1. mozete pricati sta god hocete,demanti,i sve ostalo,kad je cinjenica da vam suhomesnati proizvodi ne mogu izdrzati vise od 3-4 dana nakon prve upotrebe.da ste u engleskoj dobili biste dozivotnu zabranu sa delatnoscu prodaje prehrambenih proizvoda.naravno ovde to prolazi jer su zakoni takvi kakvi su

  2. Jadan covek, toliko su mu pretili da je morao da se izvine i izmisli kako su ga konkurenti naterali da snima sta se radi kod Matijevica. Ja radim kod Matijevica i sve sto je covek rekao je ziva istina. Ustvari, mnogo je gore. Ja keru ne bih dao ni jedan proizvod te firme.

  3. ili su ga vratili na posao ili je dobio novac od njih nesto tu nestima

  4. Nije nego!
    Kukavica.Nema on pojma ni zasto se izvinjava!

  5. Nakon nedelju dana kontinuiranih napada, uspeo je da kupi Cepija 🙂 Inace Cepi je vrhunski haker i uspeo je da tako lepo montira video. Sreca vasa pa su ljudi ovce na kvadrat pa ce da poveruju da to sto je snimao nije istina i sto ce da pojedu sve sto im se servira kao u Borinoj pesmi. al neka i treba da trujete ljude ko ih j… kad su tako glupi ne treba ni da zive

  6. Dobar video je snimeo, svaka pohvala. Nema veze izvinjenje. Slike govore istinu. Zgrabilli ga za Jaja. Danas sam bio svedok mesarskog lopovluka u Petrovaradinskoj prodavaonici. Babe biraju but za mleveno, a on ima pripremljenu mast u posudi na vrhu. Take da se sve lepo proda, a I bolje ce da klizne.

  7. Pa ko jos veruje u ovaj demanti video? Jasno je kao dan da su mu Matijevici pretili. Pamet u glavu i pazite sta kupujete. Vase zdravlje je u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.