Ponovo ceo grad ostaje bez vode!

U ponoć počinju završni radovi na sanaciji kvara magistralnog voda vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina, kada će biti prekinuto vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

Planirano je da radovi budu završeni u subotu u 6 časova, nakon čega će biti puštena voda u gradsku vodovodnu mrežu i u narednih 45 minuta doći će do stabilizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Zbog kompleksnosti radova, prekid vodosnabdevanja je neohodan, pa su se iz JKP “Vodovod i kanalizacija” odlučili da radove izvedu noću, kako bi građani što manje osetili posledice nestanka vode.

U pitanju su završni radovi kojima će se u potpunosti sanirati havarija na magistralnom vodu koja se dogodila u ponedeljak 8. jula.

“Važno je napomenuti da se havarije ovakvog tipa na magistralnom vodu dešavaju veoma retko, jednom u 5 do 10 godine, ne mogu se predvideti i zahtevaju maksimalno angažovanje radnika i mehanizacije”, rekao je za RTV Santos Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. I opet laganje SNS morona…
    Evo, prošlo 6, pa prošlo 6:45, pa prošlo još sat vremena i vode nema ni u naznakama. Čak ni vazduh da šušti. Ko zna, možda Klek ima vode…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.