Udruženje „Beta“ proslavlja prvi rođendan

Podeli:

Beta deluje na teritoriji Zrenjanina od 22.oktobra 2011. ali su u početku bili ogranak Bete Zaječar. Kao samostalno Udruženje registrovali su se 01.02 2013. tako da se taj datum smatra njihovim zvaničnim rođendanom, koji sada, prvi put proslavlju. Njihov prvi rođendan će proslaviti 31. januara, tako da će se prvi februar dočekati u ponoć 31. januara u lokalu Lion Pub na magistrali.

Beta 1
Žurka zvanično počinje od 19 časova, a tu satnicu su stavili zbog onih koji ne mogu ili neće da se zadržavaju do kasno kako bi svratili na kaficu i čaj, a svako ko je raspoložen za pravu žurku  moći će da dođe u vreme kada se inače izlazi u grad.
Za dobru atmosferu pobrinuće se bend ProtivOtrov. Takođe će od  promocija pića, MEDINJE (rakija, mix dunje i medovače) od čije prodaje će deo novca ići udruženju. Iz tog razloga su obezbedili i Beta promoterke, koje će promociju raditi volonterski. Javite se preko facebook stranice na linku ovde 
Beta 3
Iz ovog udruženja su pozvali sve devojke koje žele na ovaj način da pomognu Beti da se prijave da rade volonterski kao promoterke te noći, jer im treba još njih kako bi ostale mogle da se odmore na pauzi. S obzirom da im je rođendan rekli su da poklone neće odbijati, bilo da su novčani ili robni (hrana za kuce i mace, krpice, pelene, cucle za hranjenje beba maca i kuca, posip za mace…). Sve što je neophodno kako bi Beta mogla još bolje da funcioniše i kako bi mogli da pomognu još više ugroženim životinjama.
Beta 4
Postojaće i kutija za donacije, ukoliko neko bude želeo da im donira novac. Na žurci će biti i njihovi čuveni  magnetići koji će moći da Vam ulepšaju dom, a samim tim ćete znati da ste pomogli mnogim životinjama. 
Beta 5
Za nepunih godinu dana ovo Udruženje je pomoglo mnogim ugroženim životinjama. Spašeni su mnogi životi tih preslatkih stvorenja, a ulepšani su i životi ljudi koji su udomili ove bespomoćne životinje. Možemo reći da nije njih ovaj grad bi bio u gorem stanju kada su u pitanju životinje na ulicama. Ono što je najbitnije napomenuti da svi članovi Bete upravo ovaj human posao rade volonterski sa puno ljubavi.
Beta rođendan
Posetite prvi „Betin“ rođendan i uživajte. Mi ćemo svakako biti tamo da obeležimo ovaj dan i da im poželimo srećan rođendan.
 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga