Očekujemo zanimljive goste u narednoj Vikendici

Podeli:

Za narednu Vikendicu, koja će se emitovati na televiziji u nedelju 25. marta, u 17h, pozvali smo zanimljive sagovornike sa kojima ćemo razgovarati o brojnim temama.

Predstavljamo vam goste naredne emisije:

Aleksandar Stanić – Dropshipper, zrenjaninski online preduzetnik

Samouki dvadesetogodišnjak sa tri godine iskustva u raznim online biznis projektima vezanim za Dropshipping, Affiliate Marketing i mnogim drugim.

Zrenjanin
Mladi preduzetnik iz Zrenjanina

Dropshipping je najnoviji i najefikasniji tip e-commerce biznisa gde preprodajete proizvode bez brige o logistici. Naučite zašto je Srbija savršeno mesto da započnete vašu profitabilnu dropshipping prodavnicu, kao i sve prednosti koje online preduzetnici imaju u Srbiji i kako da ih iskorsistite na putu do finansijske slobode.

 

Bogdan Stevanović Blogdan – pisac

O sebi kaže: Ne volim psihološke knjige o podizanju samopouzdanja jer snižavaju inteligenciju, lepo izložene kolače jer pozivaju na greh, i uređaje koji se pregrevaju jer je život suviše kratak.

Zrenjanin
Beogradski pisac

Smatraću da sam uspeo u životu onda kada lažni moralisti, puritanci, ekstremni nacionalisti, homofobi i seksisti budu znali moje tekstove napamet i čitali ih svojoj deci.

U saradnji sa Bogdanom, pripremamo za vas jedno lepo iznenađenje: Gledajte nas u nedelju kako biste saznali o čemu je reč!

 

Uroš Pavlov – besednik iz Srpske Crnje

Uroš je student Komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, pobednik takmičenja „Beseda u Zoranovu čast“ za 2012. godinu, član Dramskog studija AKUD „Sonja Marinković“ iz Novog Sada.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga