RC house of food & tea otvoren u Zrenjaninu

Podeli:

Kuća prave kineske hrane i autentičnih kineskih čajeva otvorena je nedavno u našem gradu kod pešačkog mosta na Žitnom trgu. Sada i  vi imate priliku da  uživate u pravom ukusu kineskih specijaliteta.

za portal

U ponudi se nalaze ukusna jela: pirinač sa piletinom, povrćem, morskim plodovima, pečurkama, ražnjići i šnicle spremane po receptima starih majstora kineske kuhinje. Sada možete uživati  u zanimljivim kombinacijama hrane koju još niste probali.

RC house of food & tea može biti idealno mesto za Vaš ručak, večeru. Ukoliko ste ljubitelji  testa obavezno probajte punjeno testo na kineski način ili slane palačinke.

12 Nipic_684921_20100327000524069050

Ono što Vas može privući na prvi pogled jeste izuzetno lepo sređen lokal, opuštajuća muzika i prijatni ljudi koji će Vas uvek sa osmehom dočekati i fino ugostiti. Možete zatražiti preporuku kad je hrana u pitanju, kao i sve što Vas interesuje oko same pripreme određenih jela. Naravno originalni recepti uvek ostaju tajna, ali osnovne sastojke vrlo rado će Vam otkriti. Cene su više nego pristupačne, i kreću se od 200 do 350,00 dinara u zavisnosti od toga za koje jelo ste se odlučili.02 4879894_1328185500

Pored bogate ponude  zdrave i ukusne hrane u ovom prijatnom ambijentu možete uživati i u tradicionalnim biljnim čajevima. Možete se opustiti uz Ginseng čaj koji jača centralni i nervni sistem, blagotvoran je za srce i jača imunitet. Autentični kineski čajevi spremaju se hiljadama godina unazad po originalnim receptima i sigurna su formula za dug i zdrav život. Od davnina se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini i pomažu u odbrani od virusa i gripe. U ponudi su Japanska kozokrvina, Goji ili vučije bobice i čaj od hrizanteme. Svi ovi čajevi uvoze se iz Kine i Japana, pomažu koncentraciju, podstiču izbacivanje toksina, podižu imunitet  i obnavljaju energiju.

04 4879894_1328186143

Sada možete uživati u blagodetima lekovitih čajeva svakog dana, jer se nalaze u ponudi po skroz korektnoj ceni od  samo 80,00 dinara. Ukoliko pravite pauzu na poslu i želite da se opustite sa Vama dragom osobom na nekom finom, mirnom mestu uz kafu ili čaj, onda je RC house  pravi izbor. Prijatan ambijent sam po sebi opušta, tako da se možete bar na pola sata izgubiti iz svakodnevne rutine i brzine, što izuzetno prija ljudima u pokretu.

11

RC house of food & tea  na ovaj način želi da predstavi pravu kinesku hranu koja pored dobrog ukusa sadrži pravo malo bogatsvo proteina, vitamina i žitarica. Uz tradicionalne biljne čajeve ostvaruje se dobitna kombinacija za zdrav i dug život. RC house of food & tea,  Žitni trg 2 kod pešačkog mosta 062/80-60-978

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga