Blog:Light food, not love

Podeli:

Oh, dragi kako ti mene lepo voliš. Svakog dana mi to pokazuješ.Trudiš se toliko oko mene. Pun si razumevanja i ja ne znam šta bih više mogla da poželim“, reče nijedna žena. Svaka zagonetka ima rešenje, osim one zvane „mapa ženskog uma u koleraciji sa srcem“. Tu vam nijedan vodič ne može pomoći, dicitionary ne postoji. Prevod možete sinhronizovati na koji god jezik hoćete, ostaće vam jednako nerazumljiv. Tanana je spona onog misaonog i organa koji nas najčešće z****e, pa krvari. Hm, koliko ste samo krpa uništili da pokupite fleke sa poda, a one izbiju na drugom mestu kada im se najmanje nadate.

 

Ako uzmemo u obzir jednu od teorija da su muškarci i žene sa različitih planeta, zašto su nas onda kao eksperiment ubacili na ovu da se u svoj toj neshvaćenosti shvatimo kroz ljubav, prijateljstvo, srodstvo. Zašto je Adam poljubio Evu? Zar nije mogao da kaže “Fuck this, hoću da jedem jabuke, a ne da stvaram porodicu”. Ne, bila mu je slađa od jabuke i zagrizao je. Zašto? Jer je postupao u skladu sa svojom prirodom. Istina, posebno u današnje vreme, Bog ne stvara samo muškarca i ženu, već i muškarca i muškarca, i ženu i ženu. Video je da mu prvobitni eksperiment baš nešto i ne uspeva, pa hajde da proba nešto drugačije. Samo pretpostavljam. Od tada se ni on ne javlja.

 

 

Šta god imali između nogu, želimo da volimo i ljubimo ono za čim nam srce igra. I zajedno plešemo, ali nam često koraci nisu usklađeni i kao da jedan pleše valcer a drugi tango. Volimo oboje ples, ali ne razumemo zašto taj drugi to radi, odnosno nije sinhronizovan sa nama. Iako je za očekivati da ću da budem subjektivna prema ženskom polu, biću krajnje iskrena. Žene su NEZASITE. Ne pitajte kako znam. Možemo da živimo na hlebu i vodi, ali na light ljubavi nikako. Ni gram dnevno ne sme da se izgubi, ili ne daj Bože da neki leptirić iz stomaka umre a da nije ostavio potomka. Naša ljubav mora da se zaliva i đubri dokle god ne kažemo „I’m full“. (Jeste li čuli da je nekad neka to rekla?). Nema tu izvini, oprosti, nije mi danas dan, imao sam puno posla, stres, drugari, kafana. Mi čujemo samo bla bla bla..a gde sam tu ja? Meni je stalno malo. Ja sam večito gladna, i evo već tri decenije jedem na kašičicu, a želim da se davim u najkaloričnijoj ljubavi.

 

 

Pripremajući se za jednu emisiju o 8. martu, pitala sam tadašnjeg partnera šta je on naučio u životu o ženama. Rekao je „Kada sam išao u sedmi razred na poklon sam dobio knjigu o ženama, koju je trebalo iz godine u godinu da popunjavam, kako ih upoznajem. Do dana današnjeg, ostala je prazna, ništa nisam ispisao“. Znate kako crvena lampica ne gori kad ste zaljubljeni? Mene je ostavio, knjigu verovatno zapalio. Ko j**e teoriju, kad ne savladaš praksu. Zanimljivo je da je gomila literature napisana na ovu temu i uvek se kao alva prodaje napaćenom narodu koji se nada da će prigrabiti malo ljubavi makar i na kvarno. Još jedna situacija koju sam imala sa jednim partnerom (ne istim, a nije poenta ni da mi ih brojite) jeste da me je nazvao i pitao „Da li možemo da pomerimo sastanak, moram mačku da vodim na sterilizaciju kod veterinara“WTF?! Sad moram da se takmičim i sa dlakavim stvorenjem i osećam se ugroženom zato što ona želi da ima sex bez zaštite, a ne daju joj hranitelji. Da me ne shvatite pogrešno, volim ja mačke, baš imam jednu koja će da ima bebe (mi smo open-minded family), ali volim i sebe. Više. Pogađajte koja mačka je pobedila.

 

Možda se nikada nećemo ni razumeti, ali možemo probati. Ako nas reči i dela već sputavaju i čine ponekad strancima, pogledajte oči. Ne, gledajte ih dok god se vaš lik ne rastopi u njima i šmekerski namigne da ste na pravom mestu. I onda opet volite. Uzduž i popreko, u visine i dubine. Bezuslovno. Jer uslove stvaraju zarobljena srca, a vi vašima dajte krila, pronaći će partnera u tom letu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga