Učenica u školi iskoristila suzavac kako bi izbegla kontrolni?

Podeli:

Policijskoj upravi u Zrenjaninu 19. novembra ove godine prijavljeno je da u jednoj srednjoj školi u Zrenjaninu za vreme odmora u učionici upotrebljen suzavac.

Suzavac
O događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu i po nalogu nadležnog tužioca podneta je krivična prijava protiv maloletne osobe zbog osnova sumnje da je počinila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, navodi se u saopštenju poslatom RTV Santos.

Zabrinuti roditelji, koji nisu želeli da se eksponiraju zbog bezbednosti i mira svoje dece u školi, obratili su se našoj redakciji. Oni su želeli da ukažu na sve veći problem đaka zbog okruženja u kom žive njihova deca.

Navodno je maloletna devojčica, prema rečima roditelja dece koja su se nalazila u školi, iskoristila suzavac u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Zrenjaninu kako bi izbegla kontrolni, tačnije odložila isti. Tom prilikom je ugrozila zdravlje dece koja su se nalazila u blizini. Roditelji su zabrinuti za bezbednost dece koja pohađaju ovu školu, jer se boje šta još maloletne osobe mogu da urade i čega još mogu da se sete.

Rukovodstvo ove škole nije želelo da komentariše pomenutu situaciju koja se dogodila u njihovoj školi.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga