AVIVOV IZBOR ZA NAJLEPŠU NOVOGODIŠNJU JELKU ZRENJANINA

Podeli:

U nedelju, 27. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se manifestacija zabavnog i humanitarnog karaktera „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina„.

AvivParkZrenjanin_Najlepsa-jelka_e-Pozivnica

Tog dana će predstavnici različitih institucija i organizacija Zrenjanina kititi jelke u Aviv Parku, a svojim učešćem u ovoj manifestaciji oni će se priključiti i akciji prikuplanja novogodišnjih paketića za decu koji će biti će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad. Takođe, sve jelke će nakon što prođu novogodišnji i božićni praznici biti donirane Gradu Zrenjaninu radi pošumljavanja nekog od gradskih prostora.

Kićenje jelki počinje u 11 časova, a od 12 časova kreće i muzički program: nastup zrenjaninskog srednjoškolskog benda „Supernova“, nastup zrenjaninskih muzičara Igora Dunđerskog i Marka Pejičića, kao i nastup „mini“ dečjeg hora koji će uveseliti najmlađe posetioce sa repertoarom novogodišnjih pesmica. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se sve vreme družiti sa učesnicima, a i zabavljati sa ostalim gostima Parka.

Najlepša jelka bira se u 14 časova, a odabraće je naše popularno TV lice Vojislav Voja Nedeljković, koji je ujedno i voditelj programa.

Jelke u Aviv Parku ukrašavaće sledeće institucije i organizacije:

 1. Grad Zrenjanin
 2. Centar za socijalni rad Grada Zrenjanina – Dnevni centar “Alternativa”
 3. Aviv Park Zrenjanin
 4. JP “Turistički centar Grada Zrenjanina”
 5. Sportski savez Grada Zrenjanina
 6. Regionalni centar za talente – Zrenjanin
 7. RTV Santos
 8. List Zrenjanin
 9. Portal “I love Zrenjanin”
 10. Portal “Zrenjaninski”
 11. Radio Klik FM
 12. IP Media 023
 13. Agencija “Vorp marketing”
 14. Crveni krst Zrenjanina

Pozivamo sve Zrenjanince da dođu u nedelju, 27. decembra u Aviv Park i da zajedno uživamo u zabavnoj i humanitarnoj akciji, uz muzički program, zabavu na ledu i posetu Deda Mraza.

Aviv Park Zrenjanin, kao organizator događaja, ovim putem se zahvaljuje svim institucijama i organizacijama koje su prihvatile učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga