Tri srebrna „Kofera slova“ pripala Zrenjaninu

Podeli:

Turistička organizacija grada Zrenjanina osvojila je tri druge nagrade, tri „Srebrna kofera“ i to u sledećim kategorijama: Višelisna turistička publikacija do 50 stranica, Turistička mapa i Najbolji sajt.

Međunarodni festival turističkih pubikacija „Kofer slova“, 18. po redu održan je u sredu, 12. oktobra u gradu Kruševcu, sa ciljem promocije opština, gradova, regija i ustanova, koje se trude da celokupnu bogatu ponudu upakuju u turističku publikaciju i na taj način prikažu svu lepotu i autentičnost krajeva iz kojih dolaze.

Na festivalu je učestvovalo više od 40 Turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske, a takmičile su se u 11 različitih kategorija: jednolisna turistička publikacija, višelisna turistička publikacija do 50 stranica, višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica, monografija gradova i opština, dopunski promotivni materijal (kese, blokovi, fascikle, bedževi, kačketi, i sl.), najorginalniji suvenir, najlepša turistička razglednica, turistička mapa, najoriginalnija turistička publikacija, audio-video publikacija, najbolji sajt.

Кriterijumi za dodelu nagrade za sve kategorije: promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije, kvalitet, originalnost i izvornost sadržaja, originalnost, odnosno kreativnost fotografija

.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga