Stvaranje najemotivnijeg grafita Miroslava Mikija Babića (video)

Podeli:

Grafit Miroslava Mikija Babića nacrtan je u naselju Lesnina u znak sećanja na poginulog Zrenjaninca u saobraćajnoj nesreći prošle godine. Njegovi drugari su osmislili izgled murala koji će u narednim godinama krasiti kraj u kom je živeo. Želja im je bila da iznenade njegovu majku kojoj je bio jedino dete, kao i da ostane trag koji će podsećati na izuzetno dobrog mladića kakav je bio on.

IMG_20150309_151736

Grafit je nacrtan za kratko vreme, za svega par dana je oslikan lik Miroslava Babića. Kako ne bi videla njegova majka stvaranje murala njenog poginulog sina jedinca, morala je rodbina i njegovi prijatelji da je drže dalje od lokacije stvaranja. U ponedeljak oko 15 časova doveli su gospođu Babić do lokacije gde je naslikan njen sin. Kakva je bila njena reakcija najbolje pogledajte sami u video snimku, pošto reči ne mogu da opišu takve emocije…

Grafit još uvek nije u potpunosti gotov, a njegov završetak se očekuje do kraja nedelje. Može se slobodno reći da bi svako od nas želeo da ima prijatelje kakve je imao  Miroslav Babić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga