Shoestar stiže u Zrenjanin !

Podeli:

12074520_491107487727149_3753941995264701788_n (1)

SHOESTAR STIŽE U ZRENJANIN!

 

Pored 15 prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Jagodini i Kragujevcu, Shoestar otvara novu poslovnicu u srcu Banata. Sve modele sa portala www.shoestar.rs od 29.10. možete naći na novom SHOESTAR prodajnom mestu u Aviv Parku. Za sve kupce koji cene, pre svega, kvalitet i udobnost, a ujedno traže moderno dizajniranu obuću nova SHOESTAR radnja ima savršenu ponudu. Obuća se izrađuju od kvalitetne kože, prema italijanskim standardima a krojevi prate najnovije svetske trendove. Izborom vrhunskih prirodnih materijala, Shoestar svojim kupcima obezbeđuje siguran korak. Dugogodišnje iskustvo i pokrivenost kompletnog lanca-od proizvodnje do prodaje, osigurava ponudu vrhunskog kvaliteta, uz vrlo pristupačne cene.

Tako ćete u novoj SHOESTAR prodavnici naići na najpovoljnije uslove kupovine, od plaćanja na rate do administrativne zabrane. Uz to, svaki kupac prvom kupovinom dobija i Shoestar Loyalti Club karticu, koja pruža posebne pogodnosti za sve buduće kupovine. U prijatnom ambijentu ljubazne prodavačice će Vam pomoći da dođete do najboljeg izbora za sebe i svoju porodicu.

Priuštite sebi obuću vrhunskog kvaliteta!

Italijanski stilovi i svetski trendovi sad su na dohvat ruke. Pored sopstvenih brendova: Antonela Rossi, Carlo Gugin i Francesco Neri, čeka vas i veliki izbor obuće italijanskih kuća: Nero Giardini, Momenti, Deco, Vicenza i mnogih drugih. U Shoestar asortimanu naćićete obuću za muškarce i žene svih generacija i za sve prilike, od cipela za svaki dan do ekskluzivne linije modela, za svečane prilike. Birajte cipele i čizme od prirodne kože koje će se prilagoditi vašim stopalima a ujedno obezbediti potrebnu zaštitu u hladnim danima! Od kožnih patika do dubokih čizama; od ravne obuće do visokih potpetica, sve ćete pronaći u SHOESTAR prodavnici u Aviv parku.

Osluškujući želje i potrebe kupaca, ponuda u Shoestar radnjama redovno se obogaćuje novim modelima.

Pratite sve o novim trendovima i pogledajte sve Shoestar modele za jesen-zimu 2016 na: http://www.shoestar.rs/vesti   www.facebook.com/shoestarserbia

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga