AVIV ARLON DONIRA OPREMU DOMU ZDRAVLJA ZRENJANIN

Podeli:

AVIV ARLON DONIRA OPREMU DOMU ZDRAVLJA ZRENJANIN
 
Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, izraelska kompanija Aviv Arlon doniraće zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara. Donacija će biti uručena direktoru Doma zdravlja na sam dan otvaranja Aviv Parka, 29. oktobra.
 Aviv Zrenjanin 2-09 (1)
Direktorka  marketinga Aviv Arlon u Srbiji Danka Gladović kaže da je reč o gestu dobre volje i uobičajenoj praksi kompanije.
„Jedan od naših osnovnih poslovnih ciljeva jeste uspostavljanje dobre saradnje sa lokalnom zajednicom i pomoć u projektima koji su ljudima sa područja gde poslujemo značajni. Ovog puta smo odabrali da to bude pomoć Domu zdravlja. Nadamo se da će ova donacija poboljšati nivo zdravstvenih usluga na Odeljenju ginekologije, naročito kada je reč o prevenciji ginekoloških oboljenja čija je stopa u Srbiji veoma visoka“, objašnjava Danka Gladović.
Donacija u Zrenjaninu je nastavak poslovne politike kompanije, koja je u Pančevu gde je otvoren prvi ritejl park, učestovala u više humanitarnih projekata i akcija. Domu zdravlja u tom gradu donirana su četiri EKG aparata, a povodom drugog rođendana, Aviv Arlon je pančevačkom JKP „Zelenilo“ donirao skejt park. Za stanovništvo ugroženom poplavama, 2014. godine Aviv Park Pančevo je prikupio pomoć u iznosu od 1.500.000,00 dinara.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga