AVIV PARK ZRENJANIN NA DAN OTVARANJA PRIPREMA NIZ INTERESANTNIH DOGAĐAJA

Podeli:

Posetioce zrenjaninskog Aviv Parka na sam dan velikog otvaranja u četvrtak 29. oktobra, obradovaće poklon igra „DOĐI I OSVOJI“.

Aviv Zrenjanin 2-09 (1)

Sve što je potrebno za učešće jeste da se kupon koji će tokom celog dana deliti hostese Aviv Parka, popuni i ubaci u, za tu namenu, specijalno označenu kutiju.

Nagrade su LED televizor, tablet i mobilni telefon, a imena srećnih dobitnika će se izvlačiti neposredno pred koncert Tonija Cetinskog koji počinje u 20 časova.

Podsećamo da će Aviv Park Zrenjanin svečano biti otvoren u četvrtak u 15 sati kada će vrpcu preseći gradonačelnik Grada Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici izraelske kompanije Aviv Arlon.

Program za najmlađe posetioce počeće u 17 časova, a kruna dana je svakako koncert popularnog pevača Tonija Cetinskog koji je organizovala kompanija.

Sve radnje novog zrenjaninskog maloprodajnog parka 29. oktobra biće otvorene već od 10 sati i radiće do 22 sata, što će biti uobičajeno radno vreme i svim ostalim danima u nedelji.

Popusti u pojedinim radnjama će se kretati i do 50 odsto, a tog dana Zrenjaninci će do Aviv Parka imati besplatan prevoz na linijama gradskog saobraćaja 10 i 10a.

Popularnog pevača Tonija Cetinskog, organizatori koncerta u zrenjaninskom Aviv Parku, podsetili su na uspešan i odlično posećen koncert održan prošle godine u našem gradu.

Na pitanje kakve utiske nosi sa tog nastupa i šta ovog puta očekuje Zrenjanince, Cetinski je odgovorio da je bilo zaista euforično i emotivno, te da je siguran da će i u četvrtak biti isto. On je dodao da ga u narednom periodu očekuje nastup za Novu godinu u Budvi. Nakon toga, sledi završavanje novog albuma pa potom i regionalna turneja koja počinje u Beogradu u martu, zatim koncert u Zagrebu, a onda i nastupi u ostalim dvoranama i arenama širom regiona.

Toni Cetinski je otkrio i da njegov novi album treba da izađe u februaru.

Grad Zrenajnin i Aviv Park Zrenjanin Vas pozivaju da prisustvujete svečanom otvaranju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga