Šest vozača zadržano na trežnjenju- Količina alkohola u krvi prelazila granicu od 1,20 mg/ml

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgode, od toga, 2 sa povređenim licima i 1 sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama 1 lice je teže povređeno, a 3 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 170.000,00 dinara.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 40 učesnika u saobraćaju i izdato je 110 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 28 vozača, od toga, 9 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 3 vozača – ostala isključenja, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod uticajem psihoaktivnih supstanci i 15 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 6 vozača zadržano u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu, dok je 1 vozač zadržan zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a 1 vozač zbog nasilničke vožnje.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga