Restauracija klupa u našem gradu

Podeli:

U skladu sa finansijskim mogućnostima sa kojim raspolaže JKP“Čistoća i zelenilo“realizuju aktivnosti koje su bazirane isključivo na pobljšanju kvaliteta i nivoa u pružanju usluga našim građanima. Jedna od aktivnosti koju su sproveli skoro je reparacija  klupa. Juče je u centru grada, na Trgu Slobode, postavljeno šest potpuno repariranih klupa.Takođe, u Karađorđevom parku su  na 15 klupa zamenjene  daske, kao i na dve klupe, na obali Sonje Marinković i jednoj klupi u gradskoj bašti rekli su iz ovog preduzeća. Uskoro će biti reparirano još devet klupa koje će biti postavljene takođe u centru grada.  

DSCN0838

Ove klupe bi trebalo da izazovu pozitivne reakcije od strane  svih naših građana. One su  postavljene sa namenom da  građani imaju gde da sednu, odmore se i provedu prijatno deo dana u razgovoru sa dragom osobom, a istovremeno doprinose lepšem izgledu Trga Slobode, a samim tim i grada. Veliki broj naših sugrađana provodi kada je lepo vreme u šetnji i druženju sa prijateljima i  iz JKP „Čistoća i zelenilo“ se nadaju da će reparirane klupe sa uvek uređenim i cvetnim Centrom grada, izazvati kod naših građana pravi ugođaj i zadovoljstvo, prilikom svakodnevne šetnje.

Ovo izuzetno značajno preduzeće se bavi održavanjem komunalne higijene u gradu i  u svom radu  teži uvek ka podizanju kvaliteta usluga koje pruža  građanima. Zbog zadovoljstva građana  žele da centar grada, naselja, parkovi i ostale površine budu uređene i čiste.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga