Najveći izbor novogodišnje dekoracije na jednom mestu!

Podeli:

Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom, unosi sreću i radost, i podrazumeva okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje doma i poslovnog prostora ikebanama i drugim vidom novogodišnje dekoracije. Kako bi ste nastupajuće praznike dočekali u što lepšoj i toplijoj atmosferi,  pravo mesto da posetite za vas je naša cvećara „Jasmin“ (Svetosavska br. 2). Naše prelepe ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka, izbor je na vama, a naše ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete onu pravu, za vas ili vaše najbliže. Cene ikebana kreću se od 500 dinara pa naviše. 

Za sve dodatne informacije pozovite 023/536-772! Radno vreme naše cvećare je radnim danima i subotom od 7 do 20 časova. Magija praznika počinje! Čekamo Vas!

Napominjemo da u Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, u toku je prodaja jelki  različitih vrsta(smrča, u narodu poznatija kao jelka, Pančićeva omorika, prava jela, bodljikava smrča, srebrna i španska jelka i dr) i cene ove godine kreću se od 1.300,00 do 3.000,00 dinara, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke. U “Čistoćinom” rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom. Sve informacije u vezi kupovine jelki, zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/562-107 ili u samom rasadniku koji se nalazi u Radnickoj ulici bb (naselje Šumica). Radno vreme je radnim danima od 7 do 15 časova i subotom od 7 do 14 sati.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga