Repertoar NP „Toša Jovanović“ za 4. jun

Podeli:

Sve predstave igraju se u atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin, a u slučaju kiše na Sceni „Todor Manojlović“.

LUTKARSKA SCENA

Subota, 4. jun, u 11 časova

TRI PRASETA

priredio i režirao: Borislav Mrkšić

DRAMSKA SCENA

Subota, 4. jun, u 20 časova po motivima pripovetke Ive Andrića „Zlostavljanje“


ZLOSTAVLJANJE

dramatizacija: Maša Seničić
režija: Momčilo Miljković

Iako smeštena u međuratnom periodu, ova Andrićeva priča nas i danas uverava da pored fizičkog nasilja u našem društvu postoji i verbalno nasilje. Radeći na predstavi, umetnička ekipa traga za uzrocima destruktivnih poriva koji osobu pretvaraju u nasilnika, ali i za funkcijama „maske” koju, svesno ili ne odabiramo pod uticajem konvencije, na osnovu porekla, ali i rodnog, profesionalnog i socijalnog statusa.

Igraju: Nataša Ilin, Dragan Đorđević, Stefan Juanin

Cena karata

Karte po ceni od 400 din za dramske (za studente, đake, penzionere i grupne posete cena karte je 300 din) i 200 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici NP „Toša Jovanović“ radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica).

Sve rezervacije važe 24 časa, tj. rezervisane karte moraju se podići sa biletarnice u tom roku. Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+“ imaju 50% popusta na cenu karata.(info: pokret@triplus.org.rs, tel. 0653481881)

NAPOMENA:

Nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance se preporučuju. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave zbog izbegavanja gužvi.

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta  www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136.

Repertoar se redovno ažurira i na Fejsbuk stranici NP „Toša Jovanović“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga