Predpioniri pobednici turnira u Somboru!

Podeli:

Na turniru koji je organizovan u subotu 26. novembra u Somboru, za selekciju predpionira, učešće su uzele ekipe OK Spartak iz Subotice, OK Proleter Zrenjanin i OK Sombor.

Obe utakmice naši dečaci su pobedili sa 3:0 u setovima. Turnir je bio koncipiran tako, da su prva dva seta igrali stariji dečaci, a treći set najmlađi, koji su 2011. i 2012. godište. Nakon ovog turnira, bio je organizovan turnir u mini odbojci (4:4) u kojem su svi učesnici bili pobednici, bez obzira na rezultat.

„Dečaci su bili sjajni. Prezadovoljan sam njihovom igrom. Imamo još puno da radimo i učimo, prvenstvo u ovoj selekciji nam tek predstoji“, rekao je trener Darko Jančić.

Za Proleter su igrali: Stankov, Funduk, Tančić, Rakić, Banč, Nikin, Markov, Stoiljkovski, Đakovački, Kličković, Pop-Mijatov, Tripković, Zarin, Šegrt, Nešić i Eremić. Trener; Darko Jančić.

Što se tiče seniora, oni su izgubili u gostima od MOK Kikinda sa 3:2 u setovima. Utakmica je bila puna preokreta, ali je domaćin MOK Kikinda pobedio na kraju. U uzbudljivoj utakmici, naše seniorke u Žitištu, pobedile su ŽOK Žitište sa 3:2 u setovima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga