Preminuo Aleksa Dragaš, naš sugrađanin i pripadnik Vojske Srbije

Podeli:

Naš sugrađanin i pripadnik Vojske Srbije, Aleksa Dragaš, preminuo je nakon borbe sa opakom bolešću, saopštio je ministar odbrane Nebojša Stefanović. Stefanović putem društvenih mreža je objavio da je Aleksa Dragaš izgubio bitku sa opakom bolešću i da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbija njegovim odlaskom izgubili izuzetno hrabrog, mladog patriotu.

– Aleksa Dragaš bio je vojnik za primer. Srčan, vredan i neustrašiv mladić, vojnik kakvog svaka armija samo može poželeti da ima u svom stroju. Izgubio je bitku sa opakom bolešću, a Ministarstvo odbrane i Vojska Srbija njegovim odlaskom izgubili su jednog izuzetno hrabrog, mladog patriotu. Aleksina prerana smrt sve nas je duboko rastužila. Počivaj u miru, vojniče! Srbija je ponosna što te je imala!- naveo je Stefanović na svom fejsbuk nalogu.

Zrenjaninci su znali Aleksu kao čestitog i lepo vaspitanog momka, uvek nasmejanog i ljubaznog, čak i u najtežim trenucima. Bio je dugogodišnji sportista, višebojac i vojnik Vojske Srbije, dve godine se borio sa opakom bolešću, a građani se često pozivani da daju krv za njegovo lečenje.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga