Otvoren 172. PerSu market u Banatskom Novom Selu – Nova SuPer destinacija

Podeli:

U četvrtak 22. juna, u Banatskom Novom Selu na adresi Maršala Tita 101, svečano je otvoren 172. PerSu market čime je ovaj vojvođanski lanac marketa proširio svoju prisutnost i postao nova, super destinacija na vašem spisku za kupovinu. Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

„Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Na preko 180 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.500 različitih proizvoda kako lokalnih tako i globalnih brendova, uključujući sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće. – poručuju iz PerSu marketa.

Otvarenje 172. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. PerSu ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Iz tog razloga PerSu marketi su snizli redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”. Posetite novi ili najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu koji su postali sinonim za ovaj domaći trgovački lanac.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 172 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga