Od sutra očitavanje vodomera u naseljenim mestima

Podeli:

Treće redovno očitavanje vodomera u gradu započeto 01. septembra završeno je 28. septembra, pri čemu je očitano više od 20 hiljada vodomera. U tom vremenskom periodu završeno je i treće očitavanje vodomera u naseljenim mestima Botoš, Tomaševac i Belo Blato dok je pri kraju očitavanje u Melencima i Elemiru.

vodomer1
Od ponedeljka 05. oktobra počinje treće redovno očitavanje vodomera u preostalim naseljenim mestima, odnosno u Čenti, Perlezu, Aradcu, Kleku, Lazarevu, Tarašu, Stajićevu, Farkaždinu, Banatskom Despotovcu, Ečki, Lukićevu i Orlovatu.
Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova, i molimo građane da u tom vremenskom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima, da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.
Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na kojima mogu da jave stanje sa svojih vodomera. To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13,30 časova na sledeće telefone:
– 530-344
– 593-003
– 535-773
Takođe, na pomenute telefone svi korisnici koji to žele mogu prijaviti stanje na vodomerima.
Od 01. oktobra stanje vodomera se može prijaviti i preko imejl adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs, kao i slanjem sms poruke na broj 064/8116099.
Bilo bi poželjno da korisnici koji u narednom vremenskom periodu neće biti kod kuće obaveštenje sa informacijom o stanju svojih vodomera zalepe na vidnom mestu (kapija, prozor…) kako bi čitači evidentirali stanje vodomera.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga