NOVI MODELI SERGIO TACCHINI SATOVA U ZLATARI ORMAI

Podeli:

Ukoliko pratite trendove ili ste pak klasičan tip, sigurno je da na ruci volite da imate dobar sat. Zlatara Ormai u svojoj ponudi ima upravo satove svetski poznatih brendova, a zaista veliki izbor čini ih odličnom prodavnicom gde možete pronaći sat koji odgovara vašem stilu.

Ono što ovog puta izdvajaju iz svoje ponude je brend Sergio Tacchini.

Kada kažemo Sergio Tacchini pomislimo na dugotrajnost i kvalitet, a ono što čini istoriju ovog brenda je 50 godina pobede i bezvremenskog iskustva, kada su u pitanju satovi. Satovi ovog brenda čine svakoga ko ih nosi zadovoljnim, inspirisani su italijanskim stilom i inovacijama i tako predstavlja savršen spoj sporta i stila.

Novi modeli sa kućištem od poliranog čelika i sa metalnom narukvicom visokog kvaliteta su pravi predstavnici aktuelnih svetskih modnih trendova.

U nastavku možete pogledati deo ponude, celu kolekciju pogledajte ovde, a mi vas podsećamo da se Zlatara Ormai nalazi u Savezničkoj broj 5, da ih možete posetiti kako bi izabrali pravi sat za sebe, takođe možete ih pratiti i na Facebook stranici ili Instagram profilu, a na njihovom sajtu možete obaviti on-line kupovinu. Nude i pogodnosti prilikom plaćanja, plaćanje na rate bez kamate. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga