Novi detalji o napadu maskiranog napadača na decu

Podeli:

Nakon objave teksta o maskiranom napadaču koji napada i tuče decu, došli smo do više saznanja o samom napadu. Naime, našoj redakciji  javila se osoba koja je bila prisutna i koja je prolazila u trenutku napada, a za koju su deca smatrala da je zajedno sa maskiranim napadačem, jer su obojica otišla u istom pravcu nakon nemilog događaja, ka naselju Mala Amerika.

Mesto napada

Prolaznik se vraćao sa treninga kada je video tuču, ali nije želeo da se meša, jer nije znao o čemu se radi. Prema njegovim rečima, on je video krvavu decu kako beže, a o svemu je obavestio policiju i to tek nakon teksta u kom se spominje još jedna osoba. On je prepoznao sebe, pošto se našao u tom trenutku na istom mestu sa njima.

Napadnuta deca su odvezena u Urgentni centar, gde su dobila svu potrebnu zdravstvenu negu. Prema rečima oca napadnutog dečaka, koji za sada ne želi da se eksponira u javnosti, bar dok se ne nađe napadač, od dece su uzeli policajci izjavu na licu mesta, ali ga do sada niko od policije nije dodatno kontaktirao.

Koliko je bezobziran bio napadač, govori i podatak da je četrnaestogodišnjeg I.K. jurio preko mosta na suvom, gde ga je udarao i šutirao nakon što se mladić sapleo i pao. Dete je uspelo da skine naočare, pre nego što je zadobio povrede usled šutiranja i udaranja, on je u ovom napadu i najgore prošao, a sve se dogodilo u roku od jednog minuta.

Kako tvrdi otac povređenog deteta, a što su mu policajci i potvrdili, deca nisu nikoga izazivala i provocirala, već je jednostavno maskirana osoba bez razloga napala decu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga