SKANDALOZNO: Maskirani muškarac napada i tuče decu u Zrenjaninu!

Podeli:

Sinoć, 24. juna oko 21,30 časa, za sada nepoznati muškarac napao je petoro dece uzrasta od 14 do 17 godina u Zrenjaninu. Prema nezvaničnim informacijama, maskirani muškarac kod mosta na suvom napao je maloletnike, dok su deca mirno sedela na stepeništu u blizini teniskih terena.

Kako saznajemo, krupniji muškarac visine oko dva metra udario je prvo jednog dečaka, kad je krenuo drugog da udari preplašeno dete se izmaklo, dok je trećeg,  četrnaestogodišnjeg dečaka I.K. pojurio i nakon što se mladić sapleo krenuo da ga udara i šutira dok je ležao na stazi, potvrdio je dečakov otac za RTV Santos.

Sve se odigralo u kratkom vremenskom periodu, nakon čega su deca pozvala policiju i roditelje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su brzo izašli na teren, a kako nezvanično saznajemo od oca jednog od napadnutih dečaka, navodno su policajci rekli da ovo nije prvi slučaj.

Ovom prilikom apelujemo na sve ljude da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovom ili sličnom slučaju prijave policiji na broj telefona 192.

Krupniji i jači muškarac napada znatno slabiju decu koja ne mogu da mu uzvrate ili se odbrane od napadača. Deca su najveće bogatstvo, njihovu bezbednost i budućnost niko ne sme da ugrožava.

Istraga o ovom slučaju je u toku i intenzivno se radi na pronalaženju napadača. Više informacija očekujemo iz PU Zrenjaninu u toku sutrašnjeg dana.

Podelite informaciju, kako bi se što više ljudi upozorilo na ovakve osobe u Zrenjaninu i kako bi se što pre ovakvi monstrumi pronašli i kaznili.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga