Naša priča – Vaš taxi

Podeli:

U današnje vreme gotovo svi “brzo” živimo. Tokom dana potrebo je da budemo na više mesta – da razvezemo decu u vrtiće ili škole, na treninge i ostale vanškolske aktivnosti, da stignemo na posao, u prodavnicu, na druženje sa prijateljima, a često se u toku dana stvori i dosta neplaniranih stvari….i samo dok ste pročitali ovo sigurno ste pomislili i na gradsku gužvu u saobraćaju pogotovo u špicu i na stres koji izaziva ta gužva.

Kako biste obezbedili sebi manje stresa i više slobodnog vremena taxi prevoz je odlično rešenje. Uz Vaš Taxi stižete na željenu adresu u najkraćem mogućem roku, nema nerviranja u saobraćaju, nema čekanja na vozilo – vozite se u modernim, odlično opremljenim, čistim i urednim vozilima uz potpunu profesionalnost vozača.

Vaš Taxi je počeo sa radom početkom juna pod sloganom Naša priča – Vaš taxi i sa ciljem da postanu omiljeni taxi prevoz svim Zrenjanincima. Za sada sigurno idu ka svom cilju i stekli su poverenje zaista velikog broja sugrađana.

Ističu da vozila za vožnju do željene destinacije možete zakazati i unapred u bilo koje doba dana i noći i ne morate brinuti o tome da li će vaše vozilo kasniti.

Sve novosti vezano za Vaš Taxi možete pratiti na njihovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram .

Vozila spremna za vašu prijatnu i udobnu vožnju možete dobiti pozivom na broj 023/222-555 ili na Viber: 069/1-222-555 ili 064/9-222-555

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga