Kako da osvojite vikend putovanje u Mostar?

Podeli:

Već dugo planirate da sredite demit fasadu, a želite i da otputujete negde, da napunite baterije. Kalkulišete i čini vam se kao da jedno isključuje drugo. Ili pakujete kofere ili sređujete kuću.

Farbara „Peđa home“ misli na sve vas koji se dvoumite, i zato vam poklanja vikend odmor u Mostaru sa doručkom. To praktično znači da možete rešiti i demit fasadu ali i otputovati i to potpuno besplatno.

Sjajna prilika da posetite jedan od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ne zaboravite da fotkate čuveni most na Neretvi i da istražite svaki kutak starog grada. Videćete, Mostar zaista treba doživeti.

Mostar – sh.wikipedia.org

Hotel Amicus je mesto gde ćete biti smešteni i poseduje restoran, bar, bazen, privatan parking i igralište za decu.

Sve što je potrebno jeste da posetite Farbaru „Peđa home“ u Zrenjaninu, na adresi Žarka Zrenjanina 34a i na licu mesta saznajte sve o ovom čarobnom putovanju. Upoznajte se i sa kompletnom ponudom boje i lakova i odaberite fasadni sistem baš po vašoj želji. U ponudi su fasadni sistemi: maxima, bekament, ceresit, kraft ili isomat a isporuka je do vaših vrata. Profesionalni tim će vam pružiti sve potrebne savete i pomoći u odabiru boja. Nemate majstore? U farbari „Peđa home“ dobićete preporuku za profi ljude koji znaju svoj posao.

Dodatne informacije možete dobiti i putem telefona 063 777 31 59.

A sada, spremite se za novu avanturu i pravac Mostar.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga