Uz kupljeni fasadni sistem „Peđa home“ vas vodi u Mostar

Podeli:

Kada rešite da postavljate demit fasadu pored određene pripreme, potreban je kvalitetan materijal i adekvatni majstori koji znaju posao. Vremenske prilike igraju važnu ulogu jer ne smeju prelaziti 0 stepeni, međutim nije dobro ni da budu previsoke temperature. Proleće je negde najidealniji period godine. Kada birate materijal posavetujte se sa stručnjacima, jer ono što je jeftinije često zna da vas košta mnogo više.

Pitate se koja je adekvatna izolacija koja će štititi vaš objekat i pružiti dobru energetsku efikasnost? Neodlučni ste u pogledu završnih slojeva, odabira boje. Raspitajte se o svemu u farbari „Peđa home“ koja se nalazi na adresi Žarka Zrenjanina 34a. Dodatne informacije možete dobiti i putem telefona 063 777 31 59

Pored kvalitetnog materijala, dobrih cena, Farbara „Peđa home“ pruža maksimalnu podršku svojim kupcima i mogućnost plaćanja na rate i to bez kamate, na 6 rata preko Poštanske štedionice i čak na 10 rata preko Banke Intesa.

U ponudi su fasadni sistemi: maxima, bekament, ceresit, kraft ili isomat a isporuka je do vaših vrata.

Sada je aktuelna i specijalna akcija, gde uz kupljen fasadni sistem „Peđa home“ vas nagrađuje. Osvajate vikend putovanje sa doručkom u Mostar. Sjajna prilika da upoznate Mostar, da se opustite i uživate nakon svih radova. Hotel Amicus poseduje restoran, bar, bazen, privatan parking i igralište za decu.

Rešite sve na jednom mestu, u farbari „Peđa home“ i posle pravac na zasluženi odmor u Mostar.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga