Jubilarnih deset godina “Korpe solidarnosti” u Gomexu

Najradosniji i jedan od najvećih hrišćanskih praznika, posebno omiljen među decom, jeste Uskrs. Upravo tim povodom, tradicionalna akcija humanitarnog karaktera pod nazivom „Korpa solidarnosti“ organizovana je u subotu, 24. aprila, u supermarketu Gomex Total. Proizvode su i ove godine donirali i predstavnici Gomex-a i Rotarakt kluba, koji su ovom prilikom obeležili desetogodišnjicu uspešne saradnje kroz akciju “Korpa solidarnosti”.

Kao i do sada, ovu humanu akciju realizovala je kompanija Gomex u saradnji sa Rotarakt klubom iz Zrenjanina. Primarni cilj još jednom je bilo zajedničko prikupljanje što većeg broja osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim mnogočlanim porodicama.

Napunivši veliku „korpu solidarnosti“ postavljenu na ulazu u Gomex Total, potrošači su ponovo pokazali svoju humanost na delu, tako da su i sada prikupljene osnovne životne namirnice (ulje, brašno, so, testenine, šećer), proizvodi za higijenu (od sapuna do sredstava za domaćinstvo), kao i slatkiši i slaniši za decu.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.