Izabran novi direktor u Banji Rusandi

Podeli:

Zbog iskazanog nezadovoljstva koji su zaposleni u Banji Rusandi izražavali unazad godinu i po dana zbog kako su navodili haotičnog vođenja poslovne politike u ovoj banji tražeći otvoreno od Pokrajine  kadrovsku smenu čelnih ljudi koji su vodili ovu ustanovu. Danas  je u ovoj specijalnoj bolnici Vesna Kopitović pokrajinska sekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju predstavila zaposlenima novog v.d. direktora u narednih 6 meseci, prof. dr Nadu Naumović iz Novog Sada koja je u sredu predložena i izabrana od Vlade Vojvodine.

DSC_0756
prof. dr Nada Naumović

Ona je specijalista fizikalne medicine na rehabilitaciji i redovan profesor Medicinskog fakulteta. U narednom periodu je naglasila da će se akcenat staviti na bolju komunikaciju sa zaposlenim kadrom kao i na komercijalni program i marketing i uspostavljanje kontakata sa klinikama koje se nalaze u okviru Kliničkog centra Vojvodine za ostvarivanje saradnje.

DSC_0757
dr Milivoj Popov

Treba napomenuti da je Kopitovićka istakla da je prethodni direktor ove ustanove dr Milivoj Popov stručno i korektno vodio ovu ustanovu i da nijednog momenta Banja Rusanda nije bila u većim problemima. Prema rečima prethodni direktora Milivoja Popova koji je danas dao ostavku,  ovu specijalnu bolnicu je ostavio u zadovoljavajućem stanju.

Više pogledajte  ovde 

Autor: Danijela Jankov Šogorov

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga