Ambulanta za banjsko lečenje uskoro u Zrenjaninu

Podeli:

Banja Rusanda uskoro će u saradnji sa Zrenjaninskom bolnicom otvoriti ambulantu za banjsko lečenje u ovoj bolnici. Pored toga, Banju očekuje i zamena stolarije zahvaljujući sredstvima kompanije NIS i projektu „Zajednici zajedno“.

– Ovaj projekat podrazumeva zamenu kompletne stolarije prvog, drugog i sedmog paviljona, što će mnogo značiti da Banja sine u jednom novom ruhu, a to će dodatno uticati na energetsku efikasnost zgrada. Lepa vest je da će u Zrenjaninu, u saradnji sa opštom bolnicom „Đorđe Joanović“ biti otvorena i ambulanta za zbrinjave svih pacijenata sa teritorije grada. Ova novina će svakako uticati na smanjene putnih troškova građana i terapije će samim tim biti mnogo dostupnije- rekla je v.d. direktora Banje Rusanda, dr Zorica Ćulibrk.

dr Zorica Ćulibrk, v.d. direktora Banje Rusanda

Još uvek nije potvrđeno gde će se ambulanta nalaziti, ali prema navodima dr Ćulibrk, prostorije će biti u okviru zrenjaninske bolnice, najverovatnije u staroj zgradi internog odeljenja. Ambulanta će, kako najavljuju, raditi u popodnevnim časovima, odnosno od 14 do 19 časova. Otvaranje banjske ambulante u Zrenjaninu očekuje se do kraja godine.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga