Farbara „Peđa home“ vas vodi na Zlatibor

Podeli:

Došlo je vreme da sredite zidove i upeglate svoj dom. Sa majstorima pregovarate o ceni, potrebnim količinama i bojama. Od dizajnera očekujete idejno rešenje koje će otvoriti i osvežiti vaš prostor, a vama je tako potreban odmor, bar jedan vikend negde da se naspavate, uživate u svežem vazduhu i hladovini.

Farbara „Peđa home“ misli na vas i vodi vas na Zlatibor. Kupovinom fasadnog sistema Maxima osvajate vikend putovanje u novom apartmanu Gray J, koji se nalazi u centru Zlatibora. Dva noćenja i gratis večera u restoranu Binis za dve osobe plus plaćeni troškovi puta – 50l goriva. Sjajna prilika da sredite fasadu i vaš dom ali i da se opustite i odmorite na jednoj od najlepših planina Srbije.

Apartman Gray J

Restoran Binis

Pored fasadnih sistema Maxima, u farbari „Peđa home“ možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom, a to su boje, lakovi, stručni saveti, preporuke dobrih majstora i isporuka do vaših vrata. Očekuju vas i izuzetne pogodnosti plaćanja na rate, bez kamate, na šest rata preko poštanske i čak na 10 rata preko Intese.

Kompletnu ponudu Farbare Peđa home možete pogledati na adresi Žarka Zrenjanina 34A gde ćete dobiti maksimalnu podršku i pomoć u odabiru materijala i boja ali i preporuke dobrih majstora.

Sve informacije putem telefona 063 777 31 59

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga