Dizajnirajte sami svoje burme za večnu ljubav (FOTO)

Podeli:

Burma je prsten koji simboliše večnu ljubav, prsten koji nosimo ceo život kao znak da smo pronašli svoju drugu polovinu. Zato, burma bi trebalo da bude prsten kojim ćemo se ponostiti i prsten koji će oslikavati nas i našu ljubav.

U moru burmi koje su slične ili iste, Zlatara Ormai vam nudi veliki izbor unikatnih burmi.

Pored više od 1000 modela koje imaju u svojoj ponudi, ukoliko među već gotovim burmama ne pronađete one koje vam se dopadaju, daju vam mogućnost da dizajnirate svoje burme sami.

Nekada su burme po nepisanom pravilu morale biti iste kod supružnika, a danas se sve više mladenaca odlučuje da one budu različite, da svaka bude onakva kakvu je oni sami zamisle. Ljubazno i stručno osoblje Zlatare Ormai saslušaće vaše želje i zajedno ćete doći do idealnog rešenja.

Kada su u pitanju cene, u Zlatari Ormai zaista su pristupačne i burme možete izabrati po ceni već od 7990,00 po paru. Postoji mnogo opcija u vezi izgleda vaših burmi – žuto, belo, roze zlato ili kombinacija, ručno ili mašinski rađene, sa ili bez gravura i linija, šavne ili bezšavne, sa emajlom ili bez njega.

Ako se pitate šta je emajl, to je vid završne obrade. To je staklasta masa koja se pečenjem vezuje za podlogu i štiti vaše burme, hamijski je otporan, otporan je na habanje, nije zapaljiv, ne bledi i lako se čisti. Kako je po sastavu u pitanju staklo, on ne gubi svoju boju ukoliko je izložen ultraljubičastom zračenju.


Svaki komad koji se radi u radionici Zlatare Ormai izrađuje se sa ljubvlju. Iskustvo dugo punu 81 godinu, tradicija, znanje, dar, ljubav prema zanatu….čini Zlataru Ormai zaista posebnom u našem gradu.


Stoga, ukoliko ste u potrazi za burmama prošetajte do Zlatare Ormai i izaberite idealne bureme za vas. Zlatara Ormai nalazi se na dobro poznatoj adresi, u Savezničkoj broj pet.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga