Besplatan Gomex gradski prevoz tokom trajanja Dana piva

Podeli:

U vreme trajanja manifestacije Dani piva, građani Zrenjanina će imati mogućnost da koriste besplatan prevoz Gomex autobusima koji će saobraćati na gradskim linijama 1, 3, 6 i 10a.

Kompanija Gomex se odlučila na ovaj potez prvenstveno iz razloga što je konzumacija alkoholnih pića gotovo nezaobilazan deo zabave, a pritom nosi velike rizike u vezi sa bezbednošću u saobraćaju. Usluge besplatnog prevoza građani će moći da koriste 11, 12. i 13. avgusta, od 17 časova do ponoći. Detaljan red vožnje možete pogledati na ulazu u svaki Gomex-ov objekat, kao i na sajtu www.gomex.rs.

Gomex autobuse ćete lako prepoznati po logotipu kampanje i brendingu koji ujedno promoviše i 6. Zrenjaninski Gomex polumaraton, koji će se održati 2. oktobra ove godine, a koji će trgovinski lanac Gomex takođe podržati kao generalni sponzor.

image description

“Kada smo odlučili da realizujemo ovu ideju, prvenstveno smo razmišljali o prevozu porodica sa decom i odlasku baka i deka sa unucima na ovu gradsku manifestaciju. Želeli smo da pružimo i starijima mogućnost da se opuste, budu rasterećeni, probaju poneko pivo iz široke ponude štandova ne razmišljajući o prevozu, vožnji i parkiranju.”

Takav potez je svojevrstan apel na sve vozače da donesu pametnu odluku i ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola. U toj situacij postoji nekoliko rešenja – pozvati prijatelja ili taksi, prošetati ili sačekati besplatan gradski Gomex autobus. Samo se na taj način mogu sačuvati životi svih učesnika u saobraćaju.

Vidimo se na Danima piva, ŽIVELI!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga