Tradicionalni zimski turnir ulazi u samu završnicu- Poslednjeg dana utakmica između proslavljenih sportista i pripadnika žandarmerije

Podeli:

Tradicionalni turnir u malom fudbalu počeo je 26. decembra, a ovih dana ulazi u samu završnicu takmičenja. Četvrtfinalne utakmice počinju u četvrtak, a organizatori sun a današnjoj konferenciji za medije dodali da će se finalne utakmice, umesto u nedelju 16. januara, pomeriti za dan ranije, odnosno 15 januara. Tokom poslednjeg dana takmičenja, održaće se i humanitarna akcija “Za osmeh više”, pa će ulaznica za finalne utakmice biti slatkiš ili slaniš.

Finalne utakmice počinju juniorske kategorije počinju 15. januara u 15 časova. Nadmetanje za treće mesto zakazano je za 19 časova istog dana, a revijalna utakmica igraće se u terminu od 19:50, nakon čega će biti odigrana i utakmica za prvo mesto.

Ove godine tradicionalni turnir u malom fudbalu prvi put se održava pod okriljem Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a organizatori za poslednji dan turnira najavljuju i revijalnu utakmicu između proslavljenih zrenjaninskih sportista i pripadnika žandarmerije. Učešće u ekipi “Zrenjanin grad sporta” uzeli su mnogi proslavljeni sportisti, među kojima i Momir Rnić, Ilija Majstorović, Branko savić i mnogi drugi,  a selektorka ekipe je Vukosava Đapić Atanacković. Prema rečima selektorke „domaće“ ekipe na proširenom spisku se nalaze i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, kao i zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Osim pehara, medalja, individualnih nagrada i priznanja, za tri prvoplasirane ekipe su obezbeđene vredne novčane nagrade, i to- za prvo mesto 300.000 dinara, za drugo mesto 150.000 dinara i za treće mesto 50.000 dinara.

Utakmice se održavaju u Kristalnoj dvorani uz poštovanje svih propisanih epidemiloških mera.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga